Сүши бэлтгэх, боловсруулах Сүши хоолны чанарыг шалгах Хоолны жор, стандарт болон технологийг мөрдөх Ажлын байрыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны түүхий эдийг зөв хадгалах Хоолны үйлчилгээний стандартуудыг баримтлах Хамтран ажиллагсдын дунд сайн харилцаа үүсгэх Сүши хоолны шинэ жор турших
Зочныг эелдгээр угтан авах, мэндчлэх, ширээнд хөтлөн авчрах, үдэн гаргах Хамтран ажиллагсадтайгаа эв найрамдалтай, шудрага үнэнч, харилцан шаардлага тавьж түүнийгээ биелүүлж ажиллах үүрэгтэй Үйлчлүүлэгчийн тооцоог санхүүгээс өгсөн үүрэг даалгаварын дагуу зөв хөтлөн, касс тайланг гарган, өдөр бүр тооцооны нягтлантай тооцоог хүлээлцэнэ. Пос машин, маяами кассын машинд үнэ оруулах, тооцоог татах, нэгтгэл хэвлэх ажлыг гардан хийнэ.
Ажлын байрны тодорхойлолтонд тусгагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэх Зууш салат, ширхэгийн хоол үйлдвэрлэх
Талбай, өрөөг цэвэрлэх Тавилга, тоног төхөөрөмжийг арчлах Хогийн уутыг солих Цэвэрлэгээний хуваарийг дагаж мөрдөх Машин, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх Талбайн аюулгүй байдлыг хангах Цэвэрлэгээний материал, хэрэгслийг зохистой ашиглах
Ажлын байрны тодорхойлолтонд тусгагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх Маркетинг хийх контент үйлдвэрлэх
Байгууллагын эрхэм зорилго, стратеги төлөвлөгөөний зорилтод нийцүүлэн өдөр тутмын үйлчилгээ, аж ахуйн шинжтэй ажлуудыг зохион байгуулах, үйл ажиллагааны хэрэгжилтэнд оролцох, хяналт тавих, удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухайд нь шуурхай биелүүлэх, байгууллагын эд хөрөнгийн бүрэн байдалд хяналт тавьж ажиллахад оршино Аливаа байгууллагын үйлчилгээний стандартыг баримтлан өрөө үйлчилгээ, Харуул хамгаалалтын ажилтнуудын ажлыг удирдан зохион байгуулах