Ажилчдыг норм, стандартын дагуу эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангах . 10-15 хүний хоолыг амт чанар илчлэг сайтай хоол хийх. 15/15 ээлжээр эсвэл 25/05 ээлжээр ажиллана.
Ажилчдыг норм, стандартын дагуу эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангах, Хүнсний түүхий эд бүтээгдэхүүний татан авалт, хадгалалтад хяналт тавих, Хоолны амт чанарыг сайжруулах тал дээр санал санаачлага гарган ажиллах, Гал тогооны цэвэрлэгээ үйлчилгээнд туслах ажилтанд чиг үүрэг өгч, цэвэр цэмцгэр байлгах,