Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж, стандартад нийцүүлэн компанийн ажилтнуудын аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг цогцоор нь хариуцан ажиллах;ХАБЭА-н сургалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, урьдчилсан зааварчилгааны сургалтыг тогтмол зохион байгуулах;Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н нэгдсэн мэдээ, мэдээллийг нэгтгэж өдөр бүр төв оффис руу мэдээллэх;Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх;
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, мэню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөь зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах
Ажлын байрны зорилго/ үүрэг -Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, түүхий эд материалын хангалт нийлүүлэлт, зарцуулалтад хяналт тавих, үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжид нийцсэн эрүүл чанартай хоолыг хүргэх
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг явуулахад сантехник, цахилгаан, дулаан, тоног төхөөрөмж, техник хэрэгслийн доголдолгүй ажиллах нөхцлийг хангах; Кемпийн байгууламжид гарч болзошгүй бүхий л асуудлыг тооцоолон шалгаж урьдчилан сэргийлэх хэмжээнүүдийг авах; Засвар үйлчилгээтэй холбоотой зардлын төсөвт хяналт тавих, ХАБЭА-н дүрмийг чанд сахин ажиллах, холбогдох ажилтнуудад зааварчилгаа өгөх; Аж ахуйн ажилтнуудад ажлын чиглэл өгч, үүрэг даалгаврын биелэлтийг шалгаж ажиллах
Кемпийн цэвэрлэгээ үйлчилгээ болон үйлчилгээний ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих. Цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлыг стандартын дагуу доголдолгүй явуулах.
Кемп болон Катерингийн компанийн хүний нөөцийн менежмент, сонгон шалгаруулалт, сургалт хөгжил, хөдөлмөрийн харилцааны чиг үүргийг хэрэгжүүлэх Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын аргачлал тодорхойлон хэрэгжүүлэн ажиллаж байсан туршлагата Удирдан зохион байгуулах манлайлах, багаар ажиллах чадвартай. Асуудал шийдвэрлэх, шинийг санаачлах, өөриймсөг сэтгэлтэй.
Таван Толгой ХК-ийн кемпийн ажилтнуудын Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж стандартад нийцүүлэн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг зохион байгуулан бусад ХАБЭА-н ажилтнуудтай хамтран ажиллах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н мэдээ, мэдээлэл тайланг нэгтгэж төв офисс руу мэдээллээр хангах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Уурхайн хоол зөөх жолооч мөн цэвэрлэгээ үйлчилгээ үзүүлж буй үйлчлэгч ажилтнуудад өдөр тутмын заавар, зааварчилгаа наряд өгөх; Монгол Улсын нутаг дэвсгэр дээр замын хөдөлгөөний аюулгүй дүрмийг хангах;
Санхүүгийн тайлан баланс, үйл ажиллагааны үр дүнгийн тайлан, өмчийн өөрчлөлтийн тайлан, мөнгөн гүйлгээний тайлан, санхүүгийн тайлангийн нэмэлт тодруулга, татварын холбогдох тайлангуудыг үнэн зөв, цаг хугацаанд нь стандартад нийцүүлэн гаргах удирдлагад тайлагнах; Нягтлан бодогч, няравын өдөр тутмын ажлыг удирдан зохион байгуулах, хянах, шалгах, зааварчилгаа өгөх; Компанийн санхүү бүртгэлийн ажил гүйлгээг нягтлан бодох бүртгэлд үнэн зөв тусгаж байгааг шалгах; Анхан шатны баримтын бүрдүүлэлт, зөвшөөрөл, баримжуулалт бүрэн гүйцэтгэж байгааг шалгах; Санхүүгийн бусад эх үүсвэрийг зөв зохистой ашиглаж байгаа байдлыг шалгах;
Таван Толгой ХК-ийн кемпийн ажилтнуудын Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж стандартад нийцүүлэн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг зохион байгуулан бусад ХАБЭА-н ажилтнуудтай хамтран ажиллах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н мэдээ, мэдээлэл тайланг нэгтгэж төв офисс руу мэдээллээр хангах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Уурхайн хоол зөөх жолооч мөн цэвэрлэгээ үйлчилгээ үзүүлж буй үйлчлэгч ажилтнуудад өдөр тутмын заавар, зааварчилгаа наряд өгөх; Монгол Улсын нутаг дэвсгэр дээр замын хөдөлгөөний аюулгүй дүрмийг хангах;
Компанийн бичиг баримтуудыг стандартын дагуу бэлтгэх, бүртгэх Албан бичиг хэргийн боловсруулалт хийх Архив, албан бичиг хэрэг хөтлөлтийн стандарт мөрдөх
1. Нарийн боовны үйл ажиллагааг эрхлэн явуулна. 2
Хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээг ахлан зохион байгуулж явуулна.
Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генераторын хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах; Кемпийн гал тогооны тоног төхөөрөмжийн эвдрэлийг тогтоож засварлах; Аж ахуй бусад чиг үүргийг гүйцэтгэх
Кемпийн дэлгүүрийн худалдагчийн ажил үүргийг хийх Кемпийн дэлгүүр болон цэвэрлэгээний бараа бүтээгдэхүүн материалын орлого зарлага тооллого хийх Холбогдох санхүүгийн баримтуудыг хөтлөх Шаардах хуудас болон бусад анхан шатны баримт бүрдлийг бүрэн гүйцэт хийх
Батлагдсан меню дагуу хоол үйлдвэрлэлийг мэргэжлийн түвшинд зохион байгуулах, амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол, бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Удирдлага доороо байгаа ажилчдыг мэргэшүүлэх, чиглүүлэх, удирдлагаар хангаж ажиллах Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай стандарт, дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх, хэвшүүлэх Хоол боловсруулах үйл явцын бараа материалын зарцуулалтыг төлөвлөх, түүний хадгалалт нөөцөд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу