Төслийн талбайд хүлэмжийн хөрсний үржил шимийг сайжруулах Хүнсний ногоо тариалах бэлтгэл ажлыг хангах Төслийн гал тогооны хэрэгцээтэй хүнсний ногоог тариалах Хүлэмж болон үр, үрсэлгээг зөв тодорхойлж, түүнийг цаг тухай бүрт нь захиалах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Байгууллагын өдөр тутмын албан бичиг, тушаал, архивыг хариуцах; Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангаж ажиллах; Кемпийн хэвийн ажиллагаа дэд бүтцийг бүрэн байдлыг хянах; Ажиллах хүчнийг ерөнхий удирдлагаар хангах; Гэрээт харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах; Компанийн Гүйцэтгэх захиралд ажлын чиг үүргийн биелэлт, ажлаа тайлагнан ажиллах;
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах Аж ахуйн болон бусад ажилд туслалцаа үзүүлэх Шууд удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх
Кемпийн ажилтнуудын Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж стандартад нийцүүлэн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг зохион байгуулан бусад ХАБЭА-н ажилтнуудтай хамтран ажиллах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н мэдээ, мэдээлэл тайланг нэгтгэж төв оффис руу мэдээллээр хангах; Уурхайн хоол зөөх жолооч мөн цэвэрлэгээ үйлчилгээ үзүүлж буй үйлчлэгч ажилтнуудад өдөр тутмын заавар, зааварчилгаа наряд өгөх; Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүргүүд
Кемпэд сэндвичин байгууламжийн холбогдох сан дулаан, уурын зуухны сантехникийн ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ. Аж ахуйн бусад өргөх зөөх туслах ажлуудыг хавсарч хийж гүйцэтгэнэ.
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг явуулахад сантехник, цахилгаан, дулаан, тоног төхөөрөмж, техник хэрэгслийн доголдолгүй ажиллах нөхцлийг хангах; Кемпийн байгууламжид гарч болзошгүй бүхий л асуудлыг тооцоолон шалгаж урьдчилан сэргийлэх хэмжээнүүдийг авах; Засвар үйлчилгээтэй холбоотой зардлын төсөвт хяналт тавих, ХАБЭА-н дүрмийг чанд сахин ажиллах, холбогдох ажилтнуудад зааварчилгаа өгөх; Аж ахуйн ажилтнуудад ажлын чиглэл өгч, үүрэг даалгаврын биелэлтийг шалгаж ажиллах
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг явуулахад сантехник, цахилгаан, дулаан, тоног төхөөрөмж, техник хэрэгслийн доголдолгүй ажиллах нөхцлийг хангах; Кемпийн байгууламжид гарч болзошгүй бүхий л асуудлыг тооцоолон шалгаж урьдчилан сэргийлэх хэмжээнүүдийг авах; Засвар үйлчилгээтэй холбоотой зардлын төсөвт хяналт тавих, ХАБЭА-н дүрмийг чанд сахин ажиллах, холбогдох ажилтнуудад зааварчилгаа өгөх; Аж ахуйн ажилтнуудад ажлын чиглэл өгч, үүрэг даалгаврын биелэлтийг шалгаж ажиллах
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах
В, C, ангилалд хамаарагдах машинуудыг өдөр тутамдаа барьж ажиллах; ХАБЭА-н заавар зааварчилгаа, дүрэм журмын өдөр тутамдаа мөрдөн ажиллах; Кемпийн бохир соруулах, зориулалтын газар хүргэх
Хоолны технологийн горим, жор, стандартын дагуу үйлдвэрлэлийг удирдах Эрүүл ахуйн дүрэм, хүнсний аюулгүй байдлын шаардлагыг биелүүлэх Хоолны орц найрлага, илчлэг, шим тэжээлийн хэмжээг тодорхойлох Хоолны өртөг, ашигт ажиллагааны тооцоо хийх Зааварчилгаа өгөх, сургалт зохион байгуулах
15/15 ростероор - Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж, стандартад нийцүүлэн компанийн ажилтнуудын аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг цогцоор нь хариуцан ажиллах;ХАБЭА-н сургалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, урьдчилсан зааварчилгааны сургалтыг тогтмол зохион байгуулах;Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н нэгдсэн мэдээ, мэдээллийг нэгтгэж өдөр бүр төв оффис руу мэдээллэх; Ажилтнуудыг ХАБЭА-н мэргэжлийн зохицуулалт арга зүйгээр хангах;Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх;
Хангамжаар ирж буй хүнсний бүтээгдэхүүнийг шалган бүртгэж авах, бүртгэл тооцоог санхүүгийн программд оруулах, хүнсний агуулахын хадгалалт хамгаалалтанд хяналт тавих, шаардах хуудасны дагуу хүнсний бүтээгдэхүүнийг агуулахаас гаргах Санхүүгийн тайлан тооцоог үнэн зөв хугацаанд нь гаргах, албаны төлөвлөгөөт ажил үүргийг гүйцэтгэх 3. Бусад