Бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хангамжийн менежментийг хариуцна. Үнийн судалгаа харьцуулалт хийж, зах зээлийг судлах; Бараа бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах, хуваарилалт хийх. Хангамжийн процесс болон үйл явцыг сайжруулах талаар санал гаргах.
В, C, ангилалд хамаарагдах машинуудыг өдөр тутамдаа барьж ажиллах; ХАБЭА-н заавар зааварчилгаа, дүрэм журмын өдөр тутамдаа мөрдөн ажиллах; Кемпийн бохир соруулах, зориулалтын газар хүргэх
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх; Төлөвлөгөө боловсруулах, үр дүнд хяналт тавих, гүйцэтгэлийг тайлагнах; Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангаж ажиллах; Кемпийн хэвийн ажиллагаа дэд бүтцийг бүрэн байдлыг хянах; Ажиллах хүчнийг ерөнхий удирдлагаар хангах; Гэрээт харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах; Компанийн Гүйцэтгэх захиралд ажлын чиг үүргийн биелэлт, ажлаа тайлагнан ажиллах;
Кемпийн хэвийн үйл ажиллагааг хангуулан ажиллах, удирдлага зохион байгуулалтыг хийх, байрлагчид болон өөрийн компанийн ажиллагчдын ээлж, ажлын зохион байгуулалтыг удирдах, тулгарч буй асуудлыг зөв оновчтой шийдвэрлэх үүднээс багийн ажиллагааг хангаж ажиллах, шууд удирдлагатай нягт уялдаатай ажиллах; Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангаж ажиллах /дэд бүтэц ашиглалтыг хариуцах/ цахилгаан, дулаан, ус, цэвэрлэх байгууламж/;
Кемпийн бараа материалын орлого зарлагын өөрчлөлт, үлдэгдлийг тооцож бүртгэлээ тогтмол шинэчлэн хөтлөх Эд хөрөнгийн бүртгэл тооцоог сайжруулж, эвдрэл гэмтлийг багасгаж, хадгалалт хамгаалалтыг сайжрууахад анхаарч ажиллах Бараа материалын бүртгэлийг хөтөлж сарын эцэст гар тооллого хийн тайланг хариуцсан нягтланд өгч үлдэгдлийг тулгаж баталгаажуулах Хүлээн авч байгаа бараа материалыг тоо ширхэгээр нь бүрэн бүтэн байдлыг шалгаж хүлээн авах Кемпийн байрлагчийн бүртгэл, тооцоо гаргах Шаардлагатай бараа материалын хэрэгцээг гаргаж, захиалга үүсгэн худалдан авалтын ажилтанд өгөх
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Үйлчилгээний стандарт, эрүүл ахуй, хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах Илүүдэл болон хомсдолоос сэргийлж түүхий эдийн нөөцийг оновчтой тооцоолох Кемпийн гал тогоо, цэвэрлэгээ зэрэг катерингийн багийг удирдах Хоол үйлдвэрлэлийн зардлын төлөвлөгөө боловсруулах, зардал хянах HACCP, ISO зэрэг хүнсний аюулгүй байдлын стандарт мөрдүүлэх Өдөр тутмын, долоо хоног, сар тутмын тайлан гаргах (хоолны тоо, зардал, хэрэглэгчийн тоо гэх мэт)
Кемпийн орох, гарах хөдөлгөөнд бичилт, өрөө бүртгэл хийх, өдөр тутамдаа кемпийн байрлагчдын санал хүсэлтийн хүсэлт авах, шийдвэрлэх Нягтлан бодогчдын өдөр тутмын ажилд туслах, и-мэйлээр ирсэн санал хүсэлтүүдийг шийдвэрлэх Кемпийн өрөөний локерийн түлхүүрийн бүртгэл хийх, захиалга өгөх Хурлын тэмдэглэл хөтлөх /хурлаас гарсан шийдвэрт хяналт тавих/ Ажилчдын ирц цагийн бүртгэл бусад бичиг хэргийн ажлууд гүйцэтгэх
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж, стандартад нийцүүлэн компанийн ажилтнуудын аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг цогцоор нь хариуцан ажиллах; ХАБЭА-н сургалтуудыг үр дүнтэй зохион байгуулах, урьдчилсан зааварчилгааны сургалтыг тогтмол зохион байгуулах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н нэгдсэн мэдээ, мэдээллийг нэгтгэж өдөр бүр төв оффис руу мэдээллэх; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүргийг гүйцэтгэх;
Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлж, хүнсний үйлдвэрлэлийн үйл явц, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх Кемпийн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах
1. Кемпийн хэмжээнд байрлагсад, зочид, гэрээт ажилчдыг нэгдсэн бүртгэлд тохирох өрөөний ангилалд оруулан бүртгэх, өрөө ашиглалтыг зохист хэмжээнд хуваарилах, тооцоот хугацаанд байрлагч компанитай тооцоог баталгаажуулах; 2. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргүүд
Уурхайн оффис, амрагчдын байрны цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцан ажиллах; Кемпийн өрөөний цэвэрлэгээ үйлчилгээний стандартын дагуу цэвэрлэх; Амрагч нарын амрах байрыг тохитой тухтай байлгах; Амрагчийн цэвэр ус, душны өрөөний цэвэрлэгээ үйлчилгээний хуваарийн дагуу цэвэрлэх; Ариун цэврийн өрөө бусад өрөө болон фитнесс өрөөний хуваарилалтын дагуу цэвэрлэх Ажил үүргийн тодорхойлолтын дагуу;
Кемпийн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх
Кемпийн ажилтнуудын Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомж стандартад нийцүүлэн аюулгүй байдал эрүүл ахуйн ажлыг зохион байгуулан бусад ХАБЭА-н ажилтнуудтай хамтран ажиллах; Компанийн хэмжээнд байгаа ХАБЭА-н мэдээ, мэдээлэл тайланг нэгтгэж төв оффис руу мэдээллээр хангах; Уурхайн хоол зөөх жолооч мөн цэвэрлэгээ үйлчилгээ үзүүлж буй үйлчлэгч ажилтнуудад өдөр тутмын заавар, зааварчилгаа наряд өгөх; Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад ажил үүргүүд
Кемпийн барилга байгууламжийн цахилгаан, цахилгаан үүсгэвэр генераторын хэвийн ажиллагааг хангуулан ажиллах; Кемпийн гал тогооны тоног төхөөрөмжийн эвдрэлийг тогтоож засварлах; Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй Хүнсний бүтээгдэхүүний бохирдол, тархалтаас урьдчилан сэргийлж, хүнсний үйлдвэрлэлийн үйл явц, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлтийг хянах Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх Кемпийн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах