Коктейль болон бусад ундааг бэлтгэх Зочдын хүсэлт, захиалгыг хүлээн авах Зочдыг найрсаг байдлаар угтан авах Ажлын байрны цэвэр байдал, зохион байгуулалтыг хангах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Ундааны нөөц, материалыг хянах Зочдын сэтгэл ханамжийг шалгах Баталгаажсан архины лицензийн дүрмийг дагаж мөрдөх
Хоолны жор болон технологийг хэрэгжүүлэх Технолги картын дагуу хоол бэлтгэх Хоолны чанар, амт, үзэмжид хяналт тавих Хоолны шаардлага, стандартын дагуу ажиллах Тухайн өдөрт хэрэгцээтэй бэлтгэл ажилыг тогтмол хийх /бүтээгдэхүүнийг бэлтгэх/ Хоолны үлдэгдлийг зөв зохион байгуулах Ажлын байранд эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангах Хамт олон бусад гишүүдтэй хамтран гар нийлж ажиллах
-Бэлэн бүтээгдэхүүн бүртгэх, зарлагадах -Бэлэн бүтээгдэхүүний тоо тооллого хариуцах -Байгууллагын өмч хөрөнгө болон хүлээн авсан бараа материалын хадгалалт, эмх цэгц, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах -Байгууллагын хэвийн үйл ажиллагаанд шаардагдах материалыг бэлтгэх, захиалах, хувиарын дагуу олгох -Захиалгын дагуу захиалга бэлтгэх -Бэлэн бүтээгдэхүүнийг борлуулагч тус бүрт программ дээр хөтлөлт, хөдөлгөөн хийх - Бэлэн бүтээгдэхүүний эхний эцсийн үлдэгдэлийг байнга мэдээллэх -Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах Гал тогоо, хоолны бэлтгэл, чанар стандартуудыг хянах Багийн гишүүдийг удирдан зохион байгуулах Шинэ хоолны жор, меню боловсруулах Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээний явцад өндөр стандарт хадгалах Хоолны бүтээгдэхүүний нөөцлөлт, хадгалалтыг хариуцах Хоол хийх тоног төхөөрөмжийн засвар үйлчилгээ, аюулгүй байдлыг хангах Хэрэглэгчдийн санал хүсэлтэд хариу өгөх Багийн гишүүдийн сургалт, хөгжлийг дэмжих