Тогооч
Жуулчны баазад амрагчдад хоол хийх
Хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг зохион байгуулж бараа материалд хамтран ажиллах, түүхий эд, материалыг үр ашигтай зарцуулах
Хоолны цэс боловсруулах
Гал тогоог эмх цэгцтэй, цэвэр цэмцгэр авч явахад анхаарах
Захиалгын менежер
Баазын захиалгуудыг боловсруулах, бүрдүүлэх
Захиалгын мэдээллийг үнэн зөв, цаг хугацаанд нь бүрдүүлэх
Захиалгын процессын явцыг хянах, тайлагнах
Үйлчлүүлэгчдийн асуулт, гомдлыг шийдвэрлэх
Захиалгын үнэлгээ, төлөвлөгөө боловсруулах
Захиалгын үнийн санал боловсруулах