Агуулахын үлдэгдэл болон бараа материалын өдөр тутмын зарцуулалтанд хяналт тавих Бараа материалын захиалга хийх, хүлээн авах, бүртгэл хөтлөх Орлого, зарлагын баримт, анхан шатны бүртгэлийн зааварын дагуу гаргах Үнийн судалгаа хийх Нягтлан бодох бүртгэлийн анхан шатны тайлан мэдээг тогтоосон хугацаанд гаргаж тайлагнах бусад
Сургалт зохион байгуулах Сургагч багш нартай холбоотой үйл ажиллагааг зохион байгуулах
- Хариуцсан объектэд дэг журмыг сахиулах, эмх цэгц аюулгүй байдлыг хангах гэмт халдлагаас урьдчилан сэргийлэх, дүрэм журмыг дагаж мөрдөх, хэрэгжүүлэх - АБТ-ын чиг үүргийн дагуу
- Кемпэд хоол үйлдвэрлэл болон тоног төхөөрөмж, ажилчдын байрлах байранд эрүүл ахуйн хяналт тавих - Хоол болон бүтээгдэхүүний чанар, стандартыг нэвтрүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих - Хүнсний эрүүл байдал, эрүүл ахйун стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам, заавар боловсруулах, - Эрүүл ахуйн талаар ажилчдад сургалт орох
- Нийтийн хоолны орц жор технологи карт боловсруулах хэрэгжилтэнд хяналт тавих - Кемпийн өдөр тутмын технологит үйл ажиллагааг хянах, удирдан чиглүүлэх - Хоол үйлдвэрлэлийн салбарын чиг хандлагын судалгаа, шинэжилгээ хийх - Бүтээлч бүтээмжтэй ажиллах цаг ашиглалт өндөртэй байх - Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
- Байгууллагын хэмжээнд мөрдөгдөх ХАБЭА-н заавар зааварчилгаа, төлөвлөгөөг МУ-д хэрэгжиж байгаа хууль, дүрэм, журам, стандартад нийцүүлэн боловсруулах, мөрдүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих - ХАБЭА-н сургалтыг төлөвлөх, Зохион байгуулах - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
Байгууллагын хэрэгцээнд шаардлагатай бүхий л үүргийг гүйцэтгэх Авто машин техник хэрэгслийн засвар үйлчилгээ арчлалт хамгаалалтыг хариуцах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Кемп дотор хүнсний машин барих
- Уурхайн ажилчдын хоолыг технологийн картын дагуу хийх - АБТ-ын дагуу өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах. - Шаардлагатай хүнсний бүтээгдэхүүнийг захиалга хийхэд оролцох - Хариуцсан ээлжийн хуваарьт гарах хоолны цэсийг боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх