Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Чойжин Лоунж Ресторан

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Рестораны Нярав

-Рестораны бараа материалыг ханган нийлүүлэгчдээс тоолж хүлээж авах -Бараа материалыг шаардлагын дагуу  гаргаж өгөх, хэрэглээнд хяналт тавих -Зарим бараа материалыг гадуур явж авах -Үнийн судалгаа хийх -Агуулахыг эмх цэгцтэй байлгах -Холбогдох бичиг баримт хөтлөх -Компанийн үндсэн хөрөнгө хариуцаж ажиллах, бүртгэл хөтлөх

Зөөгч

1. Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх2. Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх3. Төлбөр тооцоог үйлчлүүлэгчид танилцуулж, төлбөр хүлээн авах4. Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх  

Угаагч

1.Бүх төрлийн аяга, таваг, хар сав, суулга гм зүйлсийг тусгай зориулалтын машин ашиглан угааж цэвэрлэх, өнгөлөх  2.Мэдрэмжтэй ажиллах, сул цаг ашиглан бэлтгэл ажилд туслах 3.Сахилга бат, хувийн болон ажлын ариун цэвэр, цаг ашиглалтыг зөв зохистой зохион байгуулах, ажлын бүтээмжиндээ анхаарч ажиллах.  4.Компанийн хэмжээнд мөрдөгдөх ХАБЭА талаархи холбогдох хууль дүрэм, журмын хэрэгжилтийг ханган аюулгүй ажиллагааг мөрдөж ажиллах 5.Ажил үүргийн зааварчилгаа зөвлөмж авч ажиллах.  6.Тос баригчны цэвэрлгээг тогтмол хийн бүртгэл хөтлөх 

Европ хоолны Тогооч

1. Хоол, хүнсийг технологийн  ажиллагааны дагуу бэлтгэж, боловсруулах2. Ажлын байрны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх3. Ажил үүрэгтэй холбоотой асуудлыг шийдвэрлэх 4. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хүлээн авах хадгалалтын горим мөрдөх5. Хүнсний бүтээгдэхүүн боловсруулалтын аргуудыг эзэмшсэн байх6. Тогоочийн бичиг баримт хөтлөх, тайлагнах7. Бараа, бүтээгдэхүүн, түүхий эдийг зөөх, шалгах, жигнэх, хөргөгч болон бусад агуулах газар байрлуулах, хураах, хаяглах, хадгалах    

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, Голден Будда 4р блок 4 давхар

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.