-Тухайн хариуцаж буй ээлжийн ажилийг ажилийн зааварын дагуу хурдан шуурхай хийж гүйцэтгэх/Меню дээр байгаа төрөл бүрийн кофег технологийн дагуу чанартай гаргах, зочидоос төлбөр тооцоог үнэн зөв авах/ -Тоног төхөөрөмжийг зааварчилгааны дагуу ажиллуулж, цэвэрлэгээ хийх /кофе машин, кофе бутлагч, холигч/
1. Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх2. Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх3. Төлбөр тооцоог үйлчлүүлэгчид танилцуулж, төлбөр хүлээн авах4. Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх
1. Хоол, хүнсийг технологийн ажиллагааны дагуу бэлтгэж, боловсруулах2. Ажлын байрны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх3. Ажил үүрэгтэй холбоотой асуудлыг шийдвэрлэх 4. Хүнсний бүтээгдэхүүнийг хүлээн авах хадгалалтын горим мөрдөх5. Хүнсний бүтээгдэхүүн боловсруулалтын аргуудыг эзэмшсэн байх6. Тогоочийн бичиг баримт хөтлөх, тайлагнах7. Бараа, бүтээгдэхүүн, түүхий эдийг зөөх, шалгах, жигнэх, хөргөгч болон бусад агуулах газар байрлуулах, хураах, хаяглах, хадгалах