Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Кемпински Хаан Палас

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ТООЦООНЫ НЯГТЛАН БОДОГЧ / РЕСТОРАН

Рестораны борлуулатын тооцооны бүртгэл хөтлөх, хянах Бараа, бэлэн бүтээгдэхүүний тооллого хийх Өглөг авлагын тооцоо нийлэх, хяналт тавих Меню өртөг тооцоолох, үнийн санал гаргах

ТУСЛАХ ТОГООЧ

Гал тогооны үйл ажиллагааг зохион байгуулалцах ба чанар стандартын шаардлага хангасан Хачируудыг хийж үйлчлэх мөн бусад тогооч нартаа хяналт тавиж багаар ажиллах шаардлагатай.  Рестораны хоолны цэсний дагуу мөн хүлээн авалтын хүсэлтийн дагуу бүх хачирыг /паста, бүх төрлийн будаа, ногоо, шөл, монгол хоолыг/ бэлтгэн хийж, үйлчлэх; 

BARISTA / БАРИСТА

Бүх төрлийн кофе, цай, коктейл, смүүти уух зүйлсийг технологийн дагуу хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын байрны цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцаж ажиллана.  

ЗАСАЛ ЧИМЭГЛЭЛЧИН

Ахлах инженерийн удирдлага болон зааварчилгаан дор зочид буудлын дотор засвар, засал чимэглэлийн ажлыг чанар стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх.

ЖОЛООЧ (B ангилалтай)

Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ Зочин тосох болон хүргэх Зочны хүсэлтийн дагуу захиалсан газраас авах, хүргэж өгөх, хүлээх болон буцаж зочид буудалд хүргэх Зочны аюулгүй байдал болон ая тухтай зорчих нөхцлийг бүрдүүлж түргэн шуурхай, боловсон үйлчилгээг үзүүлэх Зочид буудлын нүүр царай болохынхоо хувьд замын хөдөлгөөнд соёлтой оролцох Хариуцаж буй техникийн бүрэн бүтэн байдал, эмх цэгц, цэвэр цэмцгэр байдлыг биечлэн хангах.

FINANCE CONTROLLER / DIRECTOR OF FINANCE

To provide timely and accurate information and work together with the executive team in order for the hotel to run profitably and within the legal and corporate guidelines to maximize the use of the resources available and maintain a control over revenues and costs and help ensure that the hotel objectives are met. Responsible for supporting, mentoring and developing the finance staff. Responsible for monitoring and controlling all revenues and expenses and making the corresponding recommendations when needed. Responsible for reviewing the cash position of the hotel in order to optimize the use of funds.  

ЗОЧИН УГТАХ АЖИЛТАН / Front office agent

The incumbent this position is for checking -in and checking-out our guests in a friendly and caring manner according to the Kempinski procedures and standards Кемпински зочид буудлын стандарт болон чанарын үнэлгээний стандартын дагуу зочдыг найрсагаар угтан авч бүртгэлийг хийн өрөөнд оруулах, мөн өрөө хүлээн авч тооцоог хийн үдэж өгөх үүргийг гүйцэтгэнэ At all time, she displays a professional and positive image of the hotel she plays a cricual role in the first and last impression the guest will have of the hotel Үргэлж зочид буудлын нүүр царай болж байдаг тул мэргэжлийн түвшинд биеэ авч явах, соёлтой эелдэг харьцааг шаардaна

ЗӨӨГЧ

Рестораны ээлж хоорондын бэлтгэл ажил, Олон улсын стандартын дагуу хоол, уух зүйл, өрөөний үйлчилгээг үзүүлэх,

BANQUET MANAGER / ХҮЛЭЭН АВАЛТЫН МЕНЕЖЕР

Хоол Ундааны хэлтэстэй хамтран үйлчилгээний багийг удирдан хүлээн авалт, хурал семинар, арга хэмжээнд үйлчилгээний стандартыг мөрдөн зочид үйлчлүүлэгчдэд дээд зэргийн, шуурхай үйлчилгээ үзүүлэхэд чиглэсэн ажил үүргүүдийг гүйцэтгэнэ; Үргэлжид стандартын дагуу, хүлээлтээс давсан үйлчилгээг үзүүлэхээр багийг удирдан хянаж, чиглүүлэх, шаардлагатай сургалтыг төлөвлөх. Захиалгын менежер, дууны техникч, захиалагч талын зохион байгуулагч нартай уялдаа холбоотой ажиллах Зочид болон зохион байгуулагчидтай харилцаа холбоо тогтоож, чанартай үйлчилгээ үзүүлэх.  

LADY IN RED / ХАРИЛЦАГЧИЙН ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ТӨЛӨӨЛӨГЧ

Улаан хатагтай бол Кемпинскигийн бэлгэ тэмдэг буюу Зочид буудлын Элчин сайд юм.  Ерөнхий менежерийг төлөөлөн зочдыг угтан авах, үдэн гаргах, зочинд хамааралтай асуудлуудыг мэргэжлийн ур чадварын өндөр түвшинд шийдвэрлэн гүйцэтгэх, зочны үйлчилгээн дэх сэтгэл ханамжийг  дээд зэргээр байлгах үүрэгтэй. Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан ажил үүргийг гүйцэтгэх Perform the duties specified in the job description  Зочид буудалд ирсэн зочдыг угтан авч, ерөнхий мэдээлэл болон  дотоод урамшууллыг сурталчлахWelcome visitors to the hotel, assist with general information, internal promotions and directions Зочдыг сонсож зочны санал гомдлыг аль болох бага байлгах ба гомдол гарсан тохиолдолд хариуцсан багт нь мэдэгдэхHandle guest complaints and requests in a polite and efficient manner, give further instructions to the relevant staff if needed to ensure optimal guest satisfaction Гомдол болон хүсэлтийн бүртгэл хөтөлж, хяналт тавьж, холбогдох үйл ажиллагааны хэлтэст мэдэгдэхMaintain a record of all complaints and requests, follow up and inform concerned operating departments.

EXECUTIVE PASTRY CHEF / НАРИЙН БООВНЫ ЕРӨНХИЙ ТОГООЧ

Plan, organise, control and direct the work of employees responsible for the preparation and presentation of a broad array of cakes, pastries, desserts, petits fours and breads which meet customer expectations. Хэлтсийн ажилтнуудын ажлыг төлөвлөх, зохион байгуулах, хянах, удирдан чиглүүлэх, хэрэглэгчийн хүлээлтэд нийцсэн олон төрлийн бялуу, нарийн боов, амттан, дөрвөлжин, талх зэргийг бэлтгэх, танилцуулах үүрэгтэй. Supervise all employees in the Pastry/Bakery kitchen.Талх нарийн боовны хэсгийн бүх ажилчдад хяналт тавих. Create new pastry and dessert menus for all restaurant outlets and banquets, conduct tastings and presentations with photos and costing.Нарийн боов, амттангийн шинэ цэсийг бий болгож, амталгаа, танилцуулгыг гэрэл зураг, өртөгтэй хамт тооцоолон танилцуулах.

DIRECTOR OF SALES

The Director of Sales is the head of the sales department  in charge of training and supervising of the hotel´s sales team. The Director of Sales works closely with the General Manager to determine appropriate sales strategies in all market segments towards maximizing the hotel revenues. This role is also responsible for a maximum of occupancy of conferences and banquettes in order to optimize general business opportunities. Work closely with all professional sales team members in the preparation of personal sales goals on a monthly, quarterly and annual basis and complete a report and analysis at the end of each month. Prepare and submit relevant administration in a timely and accurate manner such as sales call schedules, sales call reports, monthly reports of the sales team to General Manager. Additional responsibilities and tasks can be added at any time according to the needs of the business and of the hotel.

СОНГОН ШАЛГАРУУЛАЛТ ХАРИУЦСАН МЭРГЭЖИЛТЭН

Компанийн хүний нөөцийн төлөвлөлтийн дагуу хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтын үйл ажиллагааг хариуцан үр дүнтэй зохион байгуулах. Энэ албан тушаал нь Хүний Нөөцийн алба болон бусад албадын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх үүрэгтэй. Ажлын байрны зар нийтэлсэн вэб хуудсыг цаг тухайд нь шинэчилж, цэгцтэй байлгах; Шаардлага хангасан анкетуудыг салбар хариуцсан менежерт танилцуулна. Ажилд орох анкетуудын хариуг цаг хугацаанд нь, мэргэжлийн түвшинд өгөх бөгөөд ажлын эхний шатны ярилцлагыг удирдлагын өмнөөс явуулна; Шинээр ажилд орсон хүнийг угтан авч, шаардлагатай бичиг баримтыг бүрдүүлэхд; Ажлын байртай холбоотой удирдлагаас өгсөн бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэх;

ХАМГААЛАЛТЫН АЖИЛТАН / SECURITY ATTENDANT

Байгуулагын аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах, Объект дахь хүмүүсийн хөдөлгөөнд хяналт тавьж, аливаа эрсдэл, таагүй нөхцөл байдал үүсэхээс урьдчилан сэргийлэх. Холболтын систем, түлхүүрүүдийн бүрэн бүтэн байдал, эд материалын хяналтын системийг аливаа халдлагаас урьдчилан сэргийлж хамгаалалтанд авсан байх. Аваарын гарц, аюулгүй байдлын заалтын төхөөрмжүүдийн хэвийн ажиллагааг байнга шалгах, олон нийтийн үйлчилгээний хэсэг, ресторан, зочдын байрладаг давхарууд, оффисын өрөөнүүд, үйлдвэрлэл техникийн өрөө болон зочид буудлын гаднах хэсгүүдэд эргүүл шалгалтыг хийж, зочид буудлын ажилчид, зочдын ая тух, эргэн тойрон дахь эд хөрөнгийн аюулгүй байдлыг хангаж ажиллана. 

ХАБ МЕНЕЖЕР / SAFETY MANAGER

Удирдлагын дэмжлэгтэйгээр ХАБ-н тухай хууль тогтоомж болон бусад холбогдох журам, стандартын хүрээнд компанийн ХАБ-н удирдлага, зохион байгуулалт, бодлогыг хэрэгжүүлэх, хяналт тавих. Нийт ажилчдын хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг сайжруулах зорилготой хөтөлбөрүүдийг удирдах боловсронгуй болгох, хэлтсийн удирдлагууд болон ахлах ажилтнуудтай хамтран тэдний ажиллах хүчийг аюулгүй, чадварлаг, мэргэжлийн байдлаар удирдан зохион байгуулах.

ЭЭЛЖИЙН АХЛАХ ТОГООЧ / SOUS CHEF

Гал тогооны үйл ажиллагаанд бүхэлд нь туслалцаа үзүүлэх, Ерөнхий Тогоочтой хамтарч ажиллах; Хоолны цэс шинэчлэн гаргах, өртөг тооцох, шинэ хоол зохион бүтээж хөгжүүлэх; Тусгай арга хэмжээ зохион байгуулах болон туслан дэмжих; Хоолны стандарт амт чанарыг Кемпински стандартын дагуу мөн таван одтой рестораны стандартын түвшинд  байлгах мөн хэрэглэгдэж буй бүтээгдэхүүн үйлчилгээний цогц мэдлэгтэй байх дээр анхаарах;

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, УБ хот, Энхтайваны Өргөн Чөлөө, Баянзүрх Дүүрэг, 4-р хороо, Зүүн 4 зам, Кемпински Зочид Буудал Хаан Палас.

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.